Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 2 ½ čajové lžičky soli, plus podle chuti
- 600 gramů květáku, fialového, na růžičky
- 500 gramů pstruhů
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého
- 2 - 3 polévkové lžíce oleje, nejlépe koprového nebo ořechového
- 150 gramů másla, na kostky (cca 1 cm)
- 30 gramů šalotky
- 2 snítky čerstvého nasekaného tymiánu
- 300 gramů suchého bílého vína
- verjus, na dochucení (opcjonalnie)
- kopr, čerstvý, na ozdobení
- 1 kedlubna, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3961 kJ / 945 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 82.35 g
- Błonnik
- 7.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 min
Mrkvový dip s fíky
2 godz. 30 min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Krémová polenta s pórkem
1h 5 min
Losos s bramborovou kaší
55min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min