Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 2 ½ čajové lžičky soli, plus podle chuti
- 600 gramů květáku, fialového, na růžičky
- 500 gramů pstruhů
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého
- 2 - 3 polévkové lžíce oleje, nejlépe koprového nebo ořechového
- 150 gramů másla, na kostky (cca 1 cm)
- 30 gramů šalotky
- 2 snítky čerstvého nasekaného tymiánu
- 300 gramů suchého bílého vína
- verjus, na dochucení (opcjonalnie)
- kopr, čerstvý, na ozdobení
- 1 kedlubna, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3961 kJ / 945 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 82.35 g
- Błonnik
- 7.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Losos s bramborovou kaší
55 Min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Hedvábné brokolicové pyré
30 Min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40 min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 Std. 30 Min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 Min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min