Urządzenia i Akcesoria
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Ei (Kl. M)1
-
Senf2 TL
-
Zitronensaft2 TL
-
Weißweinessig2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Frühlingszwiebeln5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
2464 kJ /
588 kcal
Tłuszcz
62 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panierter Fisch mit Remoulade
40 min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1 godz.
Avocado-Mayonnaise
15 min
Sauce Choron
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Remoulade
10 min
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45 min
Kaltes Erbsensüppchen | Kohlrabi | Erdbeere
5 godz. 35 min
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2 godz. 40 min
Frischkäse-Éclairs
2 godz.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.