Urządzenia i Akcesoria
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Ei (Kl. M)1
-
Senf2 TL
-
Zitronensaft2 TL
-
Weißweinessig2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Frühlingszwiebeln5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
2464 kJ /
588 kcal
Tłuszcz
62 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5 godz.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Sauce Hollandaise
15 min
Mayonnaise
5 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2 godz. 10 min
Paniermehl
5 min
Wild-Terrine
1 godz.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Süß-scharfes Mangodressing
10 min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Pilz-Pesto
40 min