Succo agli agrumi, zenzero e barbabietola

Succo agli agrumi, zenzero e barbabietola

3.9 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 min
5 bicchieri

Składniki

  • 100 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 80 g di carota a pezzi
  • 10 g di radice fresca di zenzero pelata e a pezzi piccoli
  • 250 g di succo d'arancia
  • 1 pompelmo rosa (circa 150 g), pelato a vivo e privato dei semi
  • 150 g di acqua
  • 1 - 2 cucchiai di miele

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Białko 1 g
Kalorie 295 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...