Urządzenia i Akcesoria
Empanada pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions
Składniki
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
914.3 kJ /
218.5 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Red velvet cake
2h 20min
Sicilian prawn salad
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
Nessuna valutazione
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Basic Soup Purée
Nessuna valutazione
Barley malt powder
97h 40min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Gluten free loaves
2h 15min
Rueben sandwich sauce
5min