Empanada pastry

Empanada pastry

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions

Składniki

  • light olive oil
    100 g
  • plain flour plus extra to dust
    500 g
  • baking powder
    1 tsp
  • sea salt
    2 pinches
  • water
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 218.5 kcal / 914.3 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 8.2 g
Węglowodany 31.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 51.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...