Urządzenia i Akcesoria
Empanada pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions
Składniki
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
914.3 kJ /
218.5 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Pulled pork burger
5 godz.
Chilli chocolate truffle cake
1 godz.
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12 godz. 25 min