
Urządzenia i Akcesoria
Gluten free gingerbread cookies
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
24 portions
Składniki
Gingerbread cookies
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
golden syrup50 g
-
brown sugar100 g
-
egg1
-
gluten free self-raising flour (see Tips)60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
coconut flour40 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting30 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
ground ginger3 tsp
-
mixed spice1 tsp
Royal icing
-
white sugar240 g
-
egg white1
-
lemon juice½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
142.3 kcal /
597.7 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
26.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
26.2 mg