Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
Hazelnut chocolate spread
-
raw hazelnuts skins on150 g
-
raw cacao powder40 g
-
pure maple syrup100 g
-
full cream milk100 g
Cupcakes
-
raw hazelnuts skins on130 g
-
buckwheat flour (see Tips)60 g
-
raw cacao powder (see Tips)40 g
-
baking powder (see Tips)2 tsp
-
stevia extract powder (optional)⅛ tsp
-
extra virgin olive oil70 g
-
pure maple syrup120 g
-
eggs2
-
milk80 g
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)100 g
Icing
-
avocado ripe, flesh only1
-
pure maple syrup90 g
-
raw cacao powder30 g
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
79.6 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1224.4 kJ /
291.5 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dark chocolate frosting
10 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 godz. 15 min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Strawberry chocolate calzones
1 godz. 55 min
Vanilla honey cupcakes
1 godz. 20 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Candy cane ice creams
49 godz. 25 min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 godz. 10 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min