Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De pasta
- 120 g melk
- 30 g boter, in stukken
- 50 g suiker
- 15 g verse gist, verkruimeld
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 250 g bloem
De kaneelvulling
- 80 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g hazelnoot- en chocoladepasta
- 25 g melk
- ¼ - ½ tl kaneelpoeder
Het glazuur
- 80 g poedersuiker
- 20 g melk
- 1 - 2 druppels vers geperst citroensap
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 905.7 kJ / 216.5 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 11.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40 min
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Scones met frambozenboter
25 Min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Vegetarisch medaillon
Brak ocen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Ijslolly’s van watermeloen
Brak ocen
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Karameltaart
3 Std. 50 Min