Beringelas recheadas com quinoa

Beringelas recheadas com quinoa

2.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 doses

Składniki

Beringelas
  • limão só o sumo
    1
  • beringelas (900 g aprox.) cortadas ao meio
    2
  • azeite
    30 g
  • tomilho só as folhas
    5 pés de
  • dentes de alho
    2
  • vinho branco
    20 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Recheio
  • vinagre de vinho branco
    50 g
  • leite gordo
    1000 g
  • sal
    2 c. chá de
  • água
    160 g
  • quinoa branca lavada
    80 g
  • cebolinho picado
    10 g
  • mistura de germinados
    15 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • romã
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 413.6 kcal / 1730.3 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 11.4 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 1880.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...