Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g de papa, harinosa, grandes
- 625 g de agua
-
40
g de aceite de oliva extra virgen
lub 40 g de aceite vegetal - 2 cditas de sal rosa del himalaya
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 600 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 171 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Puré de papas
50min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Nieve de frutos rojos
20 Min
Puré de papa
50min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3 Std.
Pan francés
30min
Hot cakes
40min
Limonada
10 Min