Urządzenia i Akcesoria
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Przygotowanie 7 min
Czas całkowity 30 min
2 porce
Składniki
-
45 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 čajové lžičky balzamikového octa
-
300 gramů filetů z mořského ďasa bez kůže
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 stroužek česneku na plátky
-
40 gramů cibule na kousky
-
40 gramů zelené papriky na kousky
-
150 gramů rajčat bez slupky na velké kousky
-
½ čajové lžičky soli plus navíc na osolení ryby
-
1 špetka cukru
-
3 - 4 lístky bazalky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
28.8 g
Kalorie
1525 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jsme dva!
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min
Hrušky v červeném víně
Nessuna valutazione
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2h 45min
Profiterolky
2h 15min
Treska s citrusovým máslem
50min
Koření na ryby
5min
Quinoa wrapy pro silné chlapy
1h
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4h 10min
Cukety plněné krůtím masem
1h 10min
Čekankové koláčky
Nessuna valutazione
Křupavoučký květák
1h
Ananas v balíčku
1h