Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
- 60 gramů vody
-
1
čajová lžička octa
lub 1 čajová lžička rýžového vinného octa - 25 gramů cukru
- 1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 vejce
- 20 gramů hladké mouky
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů kuřecích prsou, vykostěných (2 plátky)
- slunečnicový olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Białko
- 35.9 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4h 20min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 Min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 Std. 15 Min
Kuře alla cacciatora
50 min
Lososovo-bramborové kuličky
55 Min
Pekingské kuře
50 min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min