Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
- 60 gramů vody
-
1
čajová lžička octa
lub 1 čajová lžička rýžového vinného octa - 25 gramů cukru
- 1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 vejce
- 20 gramů hladké mouky
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů kuřecích prsou, vykostěných (2 plátky)
- slunečnicový olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Białko
- 35.9 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jambalaya
1h
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 Std. 15 Min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 Std. 15 Min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30 min
Ostré kuřecí kuličky s bulgurem
45min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1h 5min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Orientální kuře v jogurtu
40 min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 min