Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 8 vajec
- 750 gramů brambor, na kousky (3 cm)
- 6 špetek soli, plus extra na dochucení
- 50 gramů másla
- 50 gramů hladké mouky
- 250 gramů smetany
-
400
gramů zeleninového vývaru
lub 400 gramů vody - 2 špetky pepře, mletého, plus extra na dochucení
- 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- 5 čajových lžiček dijonské hořčice
- 3 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
- pepř, mletý na dochucení
- 1 balíček řeřichy seté, nastříhané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2252 kJ / 536 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Těstoviny penne s houbami
35min
Rajčata s bylinkovou náplní
50min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30min
Golden Hour (Zlatá hodinka)
15min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.
Penne se slaninou a zeleninou
35min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1 godz.
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1 godz. 15 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min