
Urządzenia i Akcesoria
雙鮮韭菜花
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片½ 根
-
新鮮黑木耳 切絲40 克
-
韭菜花 切段120 克
-
蝦仁 去腸泥100 克
-
去殼蟹腿肉100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
魚露¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
111 kcal /
468 kJ
Białko
7.828 g
Tłuszcz
5.462 g
Węglowodany
7.638 g
Błonnik
4.549 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan