雙鮮韭菜花

雙鮮韭菜花

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    ½ 根
  • 新鮮黑木耳 切絲
    40 克
  • 韭菜花 切段
    120 克
  • 蝦仁 去腸泥
    100 克
  • 去殼蟹腿肉
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • 魚露
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 111 kcal / 468 kJ
Białko 7.828 g
Tłuszcz 5.462 g
Węglowodany 7.638 g
Błonnik 4.549 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...