Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- ½ 根 新鮮紅辣椒, 切斜片
- 40 克 新鮮黑木耳, 切絲
- 120 克 韭菜花, 切段
- 100 克 蝦仁, 去腸泥
- 100 克 去殼蟹腿肉
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 魚露
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 468 kJ / 111 kcal
- Białko
- 7.828 g
- Węglowodany
- 7.638 g
- Tłuszcz
- 5.462 g
- Błonnik
- 4.549 g