Urządzenia i Akcesoria
Cantuccini-Kirsch-Triffle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Cantuccini150 g
-
Kirschen entsteint350 g
-
Rum (opcjonalnie)1 TL
-
Milch250 g
-
Rohrzucker40 g
-
Vanillepuddingpulver½ Päckchen
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt200 g
-
griechisches Joghurt (10% Fett) (siehe Tipp)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1372 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caipirinha-Creme
3h 30min
Birnencreme
3h 30min
Erdbeermousse
4h 15min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Joghurt-Kokos-Creme
20min
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min
Gratinierte Kirschen
30min
Eierlikörmousse
8h 30min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Engelsspeise
30min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1h 30min