Urządzenia i Akcesoria
Cantuccini-Kirsch-Triffle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Cantuccini150 g
-
Kirschen entsteint350 g
-
Rum (opcjonalnie)1 TL
-
Milch250 g
-
Rohrzucker40 g
-
Vanillepuddingpulver½ Päckchen
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt200 g
-
griechisches Joghurt (10% Fett) (siehe Tipp)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1372 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeermousse
4 godz. 15 min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15 min
Joghurt-Kokos-Creme
20 min
Zimtmousse
5 godz. 40 min
Cheesecake mit Safranbirnen
4 godz. 30 min
Marillen-Mascarpone-Eis
3 godz. 35 min
Glühweinsabayon
10 min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 godz. 30 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 godz. 20 min
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Walnusssoufflé
1 godz. 15 min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 godz. 15 min