Urządzenia i Akcesoria
Rhabarberlasagne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen
-
Lasagneplatten6
-
Butter in Stücken und etwas mehr80 g
-
Zucker100 g
-
Quark250 g
-
Mascarpone250 g
-
Kokosraspeln100 g
-
Weichweizengrieß50 g
-
Eigelb4
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Rhabarber geschält, gewürfelt (1,5 cm)1000 g
-
Bananen (200 g), in Scheiben (5 mm)1 - 2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
2148 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
7.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1 godz.
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1 godz. 10 min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Apfel-Grieß-Kuchen
3 godz.
Süße Rhabarber-Lasagne
5 godz. 40 min
Birnen-Schoko-Strudel
1 godz. 45 min
Rhabarber-Tiramisu
3 godz.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 godz. 30 min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 godz. 40 min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 godz. 15 min
Reh im Weißkohlmantel
1 godz. 35 min