Urządzenia i Akcesoria
Biskuitdessert Zuppa inglese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Eier getrennt3
-
Zucker80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Mehl40 g
-
Milch500 g
-
Löffelbiskuits250 g
-
Marsala (ital. Dessertwein)120 g
-
Kompott (Pfirsich oder Aprikose)250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1596 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schokoladencreme
1 godz. 15 min
Birnencreme
3 godz. 30 min
Cappuccino-Traum
3 godz. 30 min
Beeren-Dickmilch-Dessert
1 godz. 15 min
Blitz-Cassata
20 min
Cassata-Creme
20 min
Himbeerwolke
2 godz. 10 min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 godz. 50 min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1 godz. 30 min
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Engelsspeise
30 min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 min