Urządzenia i Akcesoria
Teig für Wan Tans
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
50 Stück
Składniki
-
Wasser davon 20 g sehr kalt140 g
-
Mehl200 g
-
Speisestärke zum Bestreuen2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
65 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asia-Küche
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min
Jiaozi
1 godz. 30 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Mini-Asia-Rollen
1 godz. 10 min
Frittierte Frühlingsrollen
1 godz.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 godz.
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Wan Tans mit Chilisauce
50 min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 godz. 45 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 godz. 10 min