和風涼拌山茼蒿

和風涼拌山茼蒿

4.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • ½ 大匙
  • (含烹煮和冷卻用水)
    2515 克
  • 山茼蒿 切段
    300 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 蘋果醋
    5 克
  • 味醂
    10 克
  • 海帶芽 以熱水泡開
    30 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 少許,切蔥花

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 42 kcal / 176 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 4.9 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...