Risoto de tamboril

Risoto de tamboril

3.2 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 doses

Składniki

P/ ralar
  • queijo parmesão
    80 g
Caldo
  • água
    1500 g
  • cebola cortada em quartos
    150 g
  • salsa
    10 g
  • talo de aipo cortado em pedaços
    ½
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • tamboril cortado em pedaços
    600 g
  • azeite
    35 g
Risoto
  • bolbo de funcho
    80 g
  • alho-francês
    150 g
  • tomilho-limão
    10 pés de
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    35 g
  • vodka
    80 g
  • arroz p/ risoto
    350 g
  • manteiga
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 459 kcal / 1920 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...