Cioccolata alla gianduia

Cioccolata alla gianduia

3.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di nocciole spellate e tostate
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 20 g di fecola di patate
  • 60 g zucchero
  • 80 g di cioccolato al latte a pezzi
  • 500 g di latte intero
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11 g
Kalorie 2347 kJ / 561 kcal
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...