Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
lub 100 g di formaggio erborinato a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1437 kJ / 346 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aperitivo alcolico alla papaya
30 分钟
Salmone farcito
1h 5min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Condimento allo yogurt arancia e semi di papavero
10min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1小时 10 分钟
Turbantini affumicati
40 分钟
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1小时 10 分钟
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Pere, formaggio e miele
15min
Pollo al Rum e cocco
2 Std. 30 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min