Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
lub 100 g di formaggio erborinato a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1437 kJ / 346 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aperitivo agrodolce
10min
Palline al prosciutto
1h 30min
Biscottini sandwich salati
1h 30min
Panzanella di pane multicereali
5 godz. 20 min
Marinatura al Marsala
20 dk
Torta salata multistrato
3sa 30 dk
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 phút
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 phút
Pere, formaggio e miele
15 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Pinzimonio al Gorgonzola
30 dk