Bavarese di Roquefort con uva e noci

Bavarese di Roquefort con uva e noci

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
  • 2 g di agar agar
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 100 g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
    100 g di formaggio, a pezzi (2 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 70 g di gherigli di noci

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 319.8 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1467.3 kJ / 350.7 kcal
Tłuszcz 28.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Węglowodany 21.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...