
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia pugliese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di patate pelate e a pezzi (circa 2-3 cm)
-
250 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
350 g di farina di forza (manitoba)
-
150 g di farina di semola di grano duro
-
1 cucchiaino di sale
-
2 spicchi di aglio (opcjonalnie)
-
20 pomodorini ciliegia a metà
-
1 pizzico di origano secco
-
1 cucchiaio di sale grosso
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
579 kcal /
2422 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
104.1 g
Błonnik
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy