Urządzenia i Akcesoria
Chicken Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil1 Tbsp
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
25 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min