
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil1 Tbsp
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
192 kcal /
802 kJ
Białko
17.3 g
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cashew Chicken
45 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Beef with Mushrooms
30 min
Honeyed Chicken
25 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min