Urządzenia i Akcesoria
Chicken Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil1 Tbsp
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Pepper and Salami Sauce
45 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Chicken Noodle Soup
25 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min