Watermelon and Salmon Ceviche Stack

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces

Składniki

  • fresh jalapeño chili stem and seeds removed
    1
  • red onion cut into pieces
    1 oz
  • cilantro leaves only
    4 sprigs
  • ground cumin
    ⅛ tsp
  • paprika
    ⅛ tsp
  • salt
    ⅛ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)
    9 oz
  • lime juice
    1 oz
  • avocado oil
    2 tsp
  • watermelon (approx. ¼ watermelon)
    28 - 30 oz
  • avocado flesh only, cubed (¼ in.)
    ½
  • Tabasco sauce (opcjonalnie) to taste

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 49 kcal / 209 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...