Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di burro
-
120
g di bevanda a base di cocco
lub 120 g di panna (min. 30% di grassi) - 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di cocco grattugiato
- 30 g di cacao amaro in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1151 kJ / 275 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 24.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1h 15min
Praline al cioccolato e wafer
30min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4h
Tartufi al cioccolato e crema al Whisky
1sa 10 dk
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50min
Ghiacciolo al gianduia
6 godz. 15 min
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Glassa al cioccolato
20min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min