Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
- 600 g de agua
- 500 g de patatas harinosas peladas y en trozos
- 300 g de pulpa de calabaza en dados (2-3 cm)
- 80 g de harina (y un poco más para trabajar la masa)
- 2 - 3 tiras de piel de limón (opcjonalnie)
- 350 g de harina
- 1 huevo
- 3 cucharadita de sal
- harina para espolvorear
- 25 g de mantequilla
- 300 g de leche
-
150
g de queso taleggio en trozos
lub 150 g de queso gruyère - 5 - 6 ramitas cebollino fresco picadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2178 kJ / 521 kcal
- Białko
- 21.14 g
- Węglowodany
- 69.39 g
- Tłuszcz
- 17.75 g
- Błonnik
- 5.24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1h
Pascualina
1 godz. 45 min
Ñoquis de patata
50min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1h 20 min
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9h
Pastel de maíz
45 min
Gnocchis a la romana
45 min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min
Buñuelos de acelga
45 min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20 min
Empanadas criollas
3h
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 godz. 30 min