Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 peras conferencia (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 100 g de agua
- 150 g de azúcar
Crumble de avellanas y coco
- 75 g de avellanas
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2090 kJ / 500 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 66.1 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de coco y manzana
50min
Quiche de cebolla
1h
Tarta de ciruelas
1h 5min
Pascualina
1 godz. 45 min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30 min
Cake de arándanos
1h 30min
Postre de pera y queso cremoso
20 min
Crumble de fresas
50min
Bavaroise de naranja
5óra 15p
Crumble de manzana y frambuesas
1 Std. 15 Min
Tarta de manzana y pera
50min
Cake de limón con glaseado blanco
1 Std. 15 Min