![Peras con crumble de coco y avellanas Peras con crumble de coco y avellanas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C089588-8DA9-41E6-AF1F-6E50D3B25435/Derivates/4D29BDC5-A5C6-489D-8798-213B2E9FF9EA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 peras conferencia (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 100 g de agua
- 150 g de azúcar
Crumble de avellanas y coco
- 75 g de avellanas
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2090 kJ / 500 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 66.1 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de pera con chocolate
25 min
Crumble de fresas
50min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 min
Mini plum cakes de mandarina, miel y jengibre
1 godz.
Postre de pera y queso cremoso
20 min
Crumble navideño de frutos rojos y manzana
40 min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40 min
Cake de manzana y especias
1h 15min
Crumble de coco y manzana
50min
Compota de berenjenas
35 min
Crumble de manzana y frambuesas
1h 15min
Tarta de manzana y pera
50min