Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 100 g de carne de buey en trozos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en lonchas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina (y algo más para trabajar la masa)
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de carne
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sardinas a la sal
40 Min
Espaguetis a la amatriciana
25 min
Pan frito indio (panipuri)
1h
Fritos de manzana (HESTAN CUE)
35min
Ravioli de ricota y jamón con crema de salvia
1 godz. 45 min
Wontons fritos salados
30 min
Arroz con marisco y cerveza
1h
Fritos de manzana
35min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45 min
Masa de hojaldre clásica
7h
Buñuelos con crema de azafrán
40 Min
Bacalao a la veneciana con polenta
45 min