Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango

Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango

4.3 36 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

Brocheta
  • 75 g de cortezas de cerdo deshidratada
  • 12 gambones crudos enteros
  • 1 clara de huevo batida
  • 400 - 500 g de aceite para freír
Salsa de mango
  • 1 mango maduro pelado y sin hueso
  • 1 yogur griego
  • 2 cucharadas de vinagre
  • 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra recién molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 226 kcal / 945 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 5.5 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...