Empanada de bacalao y manzana

Empanada de bacalao y manzana

4.5 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 raciones

Składniki

Relleno
  • de cebolla en trozos de 3-4 cm
    600 g
  • de aceite de oliva
    60 g
  • manzana
    1
  • de bacalao desalado desmigado sin espinas
    300 g
Masa
  • de agua
    50 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de manteca de cerdo
    90 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • huevo
    1
  • de harina de fuerza
    450 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • huevo batido
    1

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 527 kcal / 2205 kJ
Białko 16.6 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 51.9 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 334.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...