柚香鱸魚

柚香鱸魚

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 鱸魚 切段(約4公分)
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 蒜頭
    15 克
  • 柚子蜜
    20 克
  • 檸檬汁
    50 克
  • 魚露
    15 克
  • 20 克
  • 550 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 140 kcal / 587 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...