
Urządzenia i Akcesoria
柚香鱸魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
鱸魚 切段(約4公分)400 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
蒜頭15 克
-
柚子蜜20 克
-
檸檬汁50 克
-
魚露15 克
-
糖20 克
-
水550 克
-
新鮮香菜 只取葉子10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
140 kcal /
587 kJ
Białko
21.8 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan