
Urządzenia i Akcesoria
金針松阪麵線
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
薑 切絲10 克
-
黑麻油20 克
-
杏鮑菇 切片100 克
-
松阪肉 切片(寬1公分)250 克
-
米酒30 克
-
水500 克
-
枸杞1 大匙
-
乾金針 洗淨、瀝乾5 克
-
麵線 (長壽麵線),稍微用水沖洗去掉鹽份150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
264 kcal /
1105 kJ
Białko
16.9 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
28.7 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan