
Urządzenia i Akcesoria
荔枝鳳尾蝦佐酸甜芒果醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 個
Składniki
-
草蝦仁 去腸泥12 隻
-
蛋白1 顆
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
油15 克
-
蒜頭15 克
-
蘆筍 切段(約5公分)30 克
-
新鮮荔枝 去殼、去核12 粒
-
新鮮鳳梨 去芯、切塊50 克
-
芒果 切塊50 克
-
牛奶50 克
-
蕃茄 切片12 片
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
37 kcal /
155 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
2.4 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan