Urządzenia i Akcesoria
Masa madre (levadura natural)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 120 godz.
1 receta completa
Składniki
Puesta en marcha
-
90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
-
30 g de harina de trigo integral
-
50 - 70 g de harina
1a. activación
-
90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
-
30 g de harina de trigo integral
-
50 - 70 g de harina
2a. activación
-
90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
-
30 g de harina de trigo integral
-
50 - 70 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
34 g
Kalorie
4489 kJ /
1069 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
226 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Hogaza rústica
24 godz.
Baguette de espelta TM6
7 godz. 35 min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Masa madre de trigo
96 godz.
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Pan integral con linaza
29 godz.
Hogaza de vino tinto
15 godz. 30 min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan de soda
35 min
Pan rústico
2 godz.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.