Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Puesta en marcha
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
1a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
2a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 4489 kJ / 1069 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 226 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96u.
Hogaza rústica
24h
Pan rápido
1 godz. 35 min
Galletas de jengibre
4 Std.
Pan con levadura química
30 min
Baguette
10h 40min
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16u. 50min
Pan rústico
2h
Hogaza de centeno
16u. 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.