Arancini
TM6 TM5

Arancini

4.4 (10 ocen)

Składniki

Rice

  • 130 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 800 g water
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • 250 g Arborio rice
  • 1 pinch saffron threads
  • 1 Tbsp water, hot

Red Pesto

  • 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
  • 20 g fresh basil leaves
  • 1 garlic clove
  • 60 g toasted pine nuts
  • 1 pinch ground black pepper
  • 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste

Batter

  • 170 g plain flour
  • 1 medium egg
  • 160 g water

Assembly

  • 200 g breadcrumbs (see tip)
  • frying oil (e.g. sunflower or vegetable)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1569 kJ / 376 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
34.5 g
Tłuszcz
21.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy