Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 22 oz bread flour
-
1
oz fresh yeast, crumbled
lub 3 tsp dried instant yeast - 13 ½ oz water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 3 tbsp water
- 1 ½ tsp salt
- 10 ½ - 12 ½ oz yellow onions, halved
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Sandwich Bread
3h
Brioche
8 godz.
Pizza Dough
1h
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Baked Spinach and Eggs
35 min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 godz. 30 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 godz. 20 min