
Urządzenia i Akcesoria
酸辣小卷
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
泰式酸辣湯醬2 茶匙
-
蝦醬2 茶匙
-
水100 克
-
新鮮檸檬香茅 切段2 枝
-
檸檬葉10 - 12 片
-
新鮮鳳梨 去芯、切小塊200 克
-
糖30 克
-
泰國醋 (金山醋)30 克
-
中卷 去頭、切圈(約400克)4 隻
-
新鮮紅辣椒 切斜片2 - 3 根
-
檸檬汁20 克
-
新鮮香菜 (opcjonalnie) 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
163 kcal /
682 kJ
Białko
17.5 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
17.1 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan