Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.7 185 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Wasser
    800 g
  • Kräuteressig
    300 g
  • Lorbeerblätter
    2
  • Nelken
    2
  • Wacholderbeeren
    6
  • weiße Senfkörner
    1 TL
  • schwarze Pfefferkörner
    ½ TL
  • Salz
    2 TL
  • brauner Zucker
    1 EL
  • Rote Bete geschält, je nach Größe halbiert oder geviertelt
    500 g
  • Trüffelöl (ca. 50 g)
    9 TL
  • Parmesan gehobelt
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 147 kcal / 613 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...