Urządzenia i Akcesoria
Frankfurter Kräuter-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Mandeln60 g
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Frankfurter grüne Kräuter (siehe Tipp), abgezupft, kleingeschnitten (2 cm)150 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl150 g
-
Apfelessig1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1371 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kräuter-Pesto
15 min
Petersilie-Chili-Pesto
10 min
Auberginencreme "Orient"
2 godz.
Petersilienpesto
10 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Trauben-Chutney
25 min
Rote-Linsen-Dip
40 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 min
Rucolapesto
10 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min