Urządzenia i Akcesoria
Rhabarber-Ingwer-Kompott
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Rhabarber rotstielig (am besten Himbeer-Rhabarber), in Stücken (2 cm)500 g
-
Himbeeren, TK100 g
-
Zucker50 g
-
kandierter Ingwer30 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Speisestärke1 TL
-
Orangensaft30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
590 kJ /
140 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15 min
Nougateis mit Quittenkompott
12 godz.
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Pflaumenkompott
20 min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30 min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50 min
Mandel-Biscotti mit pochierten Quitten
1 godz. 50 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 20 min
Rhabarber-Trifle
20 min
Quittenchutney
55 min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 godz. 40 min