Urządzenia i Akcesoria
Minz-Schokoladen-Sorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
8 Portionen
Składniki
Schokoladen-Sorbet
-
Zucker60 g
-
Vanilleschote½
-
Orange unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst1
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken120 g
-
Wasser500 g
-
Kakaopulver25 g
-
Salz1 Prise
Pfefferminz-Pesto und Fertigstellung
-
Mandeln30 g
-
Pfefferminze ohne Stiele1 Bund
-
neutrales Öl50 g
-
Zucker15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
870 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kräuter-Küche
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
1 godz. 15 min
Kokos-Eis
10 godz. 20 min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 godz. 30 min
Matcha-Eis
8 godz. 30 min
Erbsen-Minz-Sorbet
10 min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 min
Mandeleis
5 godz. 20 min
Cheesecake-Ice-Cream
3 godz.
Ahorn-Pecannuss-Eis
12 godz. 30 min
Mango-Thai-Basilikum-Lassi
5 min
Buttermilch-Zitronen-Eis
8 godz. 10 min