Urządzenia i Akcesoria
Mango Kulfi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Zucker40 g
-
Pistazien, ungesalzen, geschält und etwas mehr zur Dekoration20 g
-
Mandeln, blanchiert ganz20 g
-
Mango, reif in Stücken600 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in Indien
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 min
Kokos-Chutney
5 min
Puri
35 min
Chapati
1 godz. 10 min
Koriander Chutney
5 min
Gurken-Minz-Raita
25 min
Chai Masala
15 min
Peshwari Naans
2 godz.
Mango-Thai-Basilikum-Lassi
5 min
Möhren-Aprikosen-Köfte mit Joghurt-Minz-Dip
40 min
Möhren-Halwa
40 min