
Urządzenia i Akcesoria
Baguettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
2 pieces
Składniki
-
water330 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
salt1 ½ tsp
-
hot water100 g
Wartości odżywcze na 2 pieces
Kalorie
1812 kcal /
7594 kJ
Białko
56 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
367 g
Błonnik
13.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
3368.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Buttermilk bread
2 godz.
Butter
10 min
Baguette
3 godz. 45 min
Rustic bread
2 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Easy everyday white bread
5 godz. 35 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Flour tortillas
1 godz. 10 min