清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
TM5 TM31 TM6

清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 100 克 胡萝卜, 去皮切块
  • 50 克 大白菜, 切块
  • 50 克 洋葱, 切块
  • 300 克 牛肉肉糜
  • 1 颗 蛋
  • 25 克 淀粉
  • 500 克 水, 蒸煮用

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
243 kJ / 58 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
2.6 g
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy