Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 420 - 450 克 土豆 ,去皮,可以放入进料口的大小
- 5 支 干辣椒 ,切小段
- 2 瓣 蒜头
- 1 茶匙 花椒
- 2 支 葱 ,切段
- 3 片 姜
- 50 克 菜籽油
- 30 克 蚝油
- 20 克 生抽
- 20 克 香醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 954 kJ / 228.3 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 705.7 mg