Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 50 克 毛豆仁
- 50 克 水
- 200 克 白花菜,切小朵
- 200 克 西兰花, 切小朵
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 362 kJ / 86.5 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 1.8 g