炒双色花椰菜
TM5 TM6

炒双色花椰菜

4.3 (11 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 50 克 毛豆仁
  • 50 克 水
  • 200 克 白花菜,切小朵
  • 200 克 西兰花, 切小朵
  • 1 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
362 kJ / 86.5 kcal
Białko
4.4 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy