Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋葱 ,切块
- 10 克 核桃油
- 100 克 牛肉肉糜
- 300 克 土豆 ,去皮切小块
- 200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 2729 kJ / 652 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Błonnik
- 1.7 g