
Urządzenia i Akcesoria
馬蹄條
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
10 塊
Składniki
馬蹄條
-
新鮮荸薺 (約5粒),去皮85 克
-
馬蹄粉125 克
-
水 (含料理和蒸煮用)1500 克
-
沙拉油½ 茶匙
-
冰糖粉75 克
-
二砂糖40 克
脆漿
-
低筋麵粉125 克
-
泡打粉½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
水165 克
-
沙拉油110 克
-
油 ,適量,油炸用
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
95 kcal /
399 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
24.2 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超人氣港式點心
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan