Thai Fishcakes

Thai Fishcakes

4.1 53 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 pieces

Składniki

  • makrut lime leaves
    3
  • fresh green chillies
    2
  • shallots halved
    2
  • palm sugar
    1 tsp
  • white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces
    400 g
  • fish sauce
    10 g
  • red curry paste
    3 Tbsp
  • medium egg
    1
  • groundnut oil for frying
  • limes cut in wedges
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 9.3 g
Kalorie 229 kJ / 55 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...