Urządzenia i Akcesoria
Thai Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 pieces
Składniki
-
makrut lime leaves3
-
fresh green chillies2
-
shallots halved2
-
palm sugar1 tsp
-
white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces400 g
-
fish sauce10 g
-
red curry paste3 Tbsp
-
medium egg1
-
groundnut oil for frying
-
limes cut in wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9.3 g
Kalorie
229 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Curry Chicken
55 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Keralan Fish Curry
30 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min