Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panino cheeseburger
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di acqua
- 200 g di farina manitoba
- 50 g di vino bianco
- 2 uova
- 20 g di burro morbido
- 15 g di sale
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
Salsa cheeseburger
- 50 g di cipolla bianca
- 100 g di maionese
- 50 g di salsa di senape
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
Hamburger
- 400 g di punta di petto di manzo a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne di vitello a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di salsa di senape
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
Terminare la preparazione
- 12 fette di bacon affumicato
- 8 fette di Cheddar
- 1 cipolla a fette sottili
- 2 pomodori a fette sottili
- 4 foglie di lattuga verde tipo iceberg, lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4372 kJ / 1045 kcal
- Białko
- 60.7 g
- Węglowodany
- 96.7 g
- Tłuszcz
- 47.8 g
- Błonnik
- 6.4 g
Alternatywne przepisy
Cordon bleu
30 min.
Wurstel vestiti
40 min
Hosomaki
2óra
Piadina romagnola
15 min.
Panini alla griglia con salsiccia (Boerewors)
2h 20min
Pane per hamburger
3óra 20p
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1óra 15p
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5j 30 menit
Panzerotti ricotta e salsiccia
2óra
Hot dog
4 Std. 55 Min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6 godz. 30 min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min